Ābolu, bumbieru vai ķirbju šķēles ar čili un medu
mbot.lv
Āboli, bumbieri un ķirbji mums asociējas ar rudens klasiku – pīrāgiem, sulām vai vienkārši veselīgu našķi starp ēdienreizēm. Taču tos iespējams pārvērst pavisam citā pieredzē, piešķirot mazliet asuma un saldenas pikantuma. Ābolu, bumbieru vai pat ķirbju šķēles ar čili un medu ir vienkārša, bet pārsteidzoša uzkoda, kas noteikti patiks tiem, kuriem patīk kulināri …
Ābolu, bumbieru vai ķirbju šķēles ar čili un medu
Āboli, bumbieri un ķirbji mums asociējas ar rudens klasiku – pīrāgiem, sulām vai vienkārši veselīgu našķi starp ēdienreizēm. Taču tos iespējams pārvērst pavisam citā pieredzē, piešķirot mazliet asuma un saldenas pikantuma. Ābolu, bumbieru vai pat ķirbju šķēles ar čili un medu ir vienkārša, bet pārsteidzoša uzkoda, kas noteikti patiks tiem, kuriem patīk kulināri …