Degvīnā un kadiķogās marinētas ķilavas

Degvīns ir lielisks marinādes pamats – tas padara zivi maigu un noņem pat vismazāko eļļas piegaršu. Šādi pagatavotas ķilaviņas var baudīt gan vienkārši kā uzkodu, gan uz rupjmaizes. Un atceries, ka tās allaž garšo labi arī ar vārītiem kartupeļiem – gan karsti kūpošiem, gan aukstiem! Notīrītas brētliņu filejas pārkaisa ar sāli, cukuru un pipariem, atstāj uz …
Degvīnā un kadiķogās marinētas ķilavas

Degvīns ir lielisks marinādes pamats – tas padara zivi maigu un noņem pat vismazāko eļļas piegaršu. Šādi pagatavotas ķilaviņas var baudīt gan vienkārši kā uzkodu, gan uz rupjmaizes. Un atceries, ka tās allaž garšo labi arī ar vārītiem kartupeļiem – gan karsti kūpošiem, gan aukstiem! Notīrītas brētliņu filejas pārkaisa ar sāli, cukuru un pipariem, atstāj uz …